За нас

Кои сме ние?

Ние сме преди всичко хора, които обичат децата и времето прекарано сред природата. Ние сме Невена Дикова и Моника Арнаудова –  съдружници, решили да използват натрупания професионален опит, за да създадем парк, в който деца и възрастни да играят и да се забавляват заедно.

Невена се занимава 15 години с туризъм, организиране на пътувания и фирмени събития. Моника се занимава със спорт за деца и възрастни (гребане, катерене, планинарство) от 5 години, организира корпоративни събития и тиймбилдинг програми.

Началото на 2020 г. се роди идеята да създадем парк, който да е в гора, близо до София, да е на чист въздух и да е удобно за посещение през почивните дни. Място, където да организираме активности, развиващи креативността и творческото мислене, игри, свързани с природата и нейното опазване, забавления, в които да участват децата и възрастните заедно.

Вярваме, че заедно с Вас – нашите гости, ще успеем да изградим един запомнящ се семеен парк, който всеки ще иска да посещава отново и отново.

Мисия
Да организираме перфектния семеен ден на открито като го направим забавен, поучителен и запомнящ се за всеки един член на семейството.

Визия
Да предлагаме качествени услуги, благодарение на нашия професионализъм, креативно мислене и внимание към всеки детайл. Стремежът ни е заедно да покажем, че сме отговорни към околната среда, здравето и бъдещето на нас и нашите деца.

Ценности

  • Семейство
  • Отговорност
  • Забавление
  • Приключение
  • Творчество