Общи правила

Здравейте,

ще се радваме предварително да се запознаете с правилата при посещение на образователен семеен парк „С МАМА И ТАТЕ В ГОРАТА“ и да ги спазвате, заради безопасността и сигурността на вашите деца и всички посетители.

  1. Образователен семеен парк „С МАМА И ТАТЕ В ГОРАТА“ е предназначен за активна игра. Екипът не носи отговорност за евентуални наранявания, възникнали на територията на парка.
  2. Екипът на образователен семеен парк „С МАМА И ТАТЕ В ГОРАТА“ e изграден от опитни фасилитатори, които се грижат за организацията на игрите и активносттите и доброто настроение на родители и деца, но не персонално.
  3. Всяко едно дете до 4г. е желателно да е придружено от родител по време на игрите и активностите. Концепцията на нашия семеен парк е насочена към времето прекарано заедно на цялото семейство.
  4. Моля спазвайте началния час на Вашата резервация. Едно закъснение ще наруши програмата и графика на събитията през целия ден.
  5. Всички трябва да са с убодни и подходящи обувки за игри на открито в гората.
  6. Екипът на образователен семеен парк „С МАМА И ТАТЕ В ГОРАТА“ не носи отговорност за изгубени, открадната или повредени вещи (телефони, портмонета, ключове, дрехи, обувки, аксесоари и други). Всеки посетител сам носи отговорност за своите вещи. Препоръчваме да не носите ценности със себе си.
  7. Не се допуска внасянето на остри и опасни предмети и играчки, с които децата могат да наранят себе си или околните.
  8. Екипът на образователен семеен парк „С МАМА И ТАТЕ В ГОРАТА“ си запазва правото да отстрани деца и възрастни от зоната за игра при нарушение на правилника или ако те с поведението си застрашават безопасността и спокойствието на другите участници.
  9. При резервиране на частно парти, семейният парк е затворен за външни посещения.
  10. Не територията на парка не се допускат посетители със следните симптоми: кашлица, хрема, обрив, болно гърло, оплакване за болки в корема, висока температура, зачервени очи, незарастнала рана, която може да се отвори при игра и др. Молим всеки да бъде еднакво отговорен за здравето на своето семейство и на останалите.
  11. Не се позволява консумирането на храни и напитки по време на модулите с активности, с изключение на вода. Разрешено е внасянето на храни и напитки и тяхната консумация след приключване на активностите.
  12. Не се допуска пушенето на общата територия на парка, включително на цигари, електронни цигари, наргилета. Разрешено е тютюнопушенето единствено в специално определената зона за целта. Моля не пушете пред децата! Нека даваме добър пример!
  13. Не се разрешава използването на дрон на територията на парка.
  14. Парк „С МАМА И ТАТЕ В ГОРАТА“ си запазва правото да променя ценовата си политика.
  15. Гостите имат правото да стоят на територията на парк „С МАМА И ТАТЕ В ГОРАТА“ спрямо пакета, който е предплатне за съответното събитие и трябва да напуснат територията на парка в крайния час на заплатения престой.
  16. Ползване на пинята, конфети и други подобни атракции, които замърсяват гората не се препоръчват. При ползване се заплаща 20 лева такса почистване.
  17. Предвидени са специални места за събиране на боклук на всеки един от трите терена, за да се поддържа природата чиста. Екипът на парк „С МАМА И ТАТЕ В ГОРАТА“ има грижата за изхвърлянето на събраните отпадъци след всяко събитие. Насърчаваме разделното събиране на отпадъци в случай, че желаете така да бъде изхвърлен боклука след вашето събитие. Ще ви предоставим необходимия брой чували за смет и ви гарантираме, че лично ще се погрижим след това да бъдат изхвърлени в съответните контейнери. Нека заедно покажем, че сме отговорни към околната среда, здравето и бъдещето на нас и нашите деца и изхвърляме разделно боклука.
  18. Капацитетът на парка позволява едновременно на територията му да има до 3 партита.
  19. Политиката на НУЛЦ на БЧК-Лозен забранява водене на домашни любимци на територията на целия комплекс, с изключение на породи до 3кг. само на повод.

Благодарим на всички, че заедно ще следваме общите правила, за да може престоят в образователен семеен парк „С МАМА И ТАТЕ В ГОРАТА“ да бъде приятен и забавен!

Ще се радваме да ни посетите отново!