Въпроси и отговори

За кой е подходящ ​семеен парк „С МАМА И ТАТЕ В ГОРАТА“?
Семеен парк „С МАМА И ТАТЕ В ГОРАТА“ е подходящ за възрастни и деца, които желаят да се забавляват заедно на открито.

За деца на каква възраст са подходящи игрите?
Игрите са подходящи за деца над 4 годишна възраст.

Подходящо ли е за бебета?
Вие и вашето бебе ще бъдете на открито и ще се наслаждавате на свежия и чист въздух в полите на Лозенска планина, район Панчарево. Моля имайте предвид, че няма специално подготвени занимания за бебета и малки деца до 3 г.

Подходящо ли е за семейства без деца?
Игрите и забавленията в парка са насочени едновременно към възрастни и деца.

Може ли да доведем и нашия домашен любимец?
Обичаме животните и се радваме, че във вас имате домашен любимец. Важно е да знаете, че семеен парк „С МАМА И ТАТЕ В ГОРАТА“ НЕ е подходящо място за тях. Разбираме, че те са послушни и възпитани, но част от останалите ни гости ще бъдат притеснени от тяхното присъствие.

Къде се намираме?
На чист въздух сред борова гора на територията в полите на Лозенска планина, район Панчарево.
Адрес: ул. Половраг, Лозен, на територията на Национален учебен център на БЧК, GPS координати: 42.594874, 23.507929

Има ли паркинг?
Може да паркирате безплатно на удобно за вас място пред Национален учебен център на БЧК, ул. Половраг, Лозен 1151, София, GPS координати: 42.594874, 23.507929

Има ли градски транспорт до мястото?
До нас може да стигнете и с градски транспорт като слезете на последна спирка (Школа БЧК) на автобус номер 5, който тръгва от Автостанция Гео Милев.

Има ли закрито място?
На територията на парка няма закрито място. Постарали сме се максимално да запазим природата, за да можете да й се насладите.

Има ли тоалетна?
Да. За удобството на всички посетители на парка се ползват две стационарни тоалетни (мъжка и дамска), както и мивка с течаща вода, сапун и дезинфектант.

Може ли да купим на място храна и напитки?
На територията на семеен парк “С мама и тате в гората” спокойно може да си донесете любимите ви храни и напитки за семеен пикник след игрите и забавленията, които сме подготвили за вас. Ако желаете може да наемете на място BBQ сет (барбекю, щипки, четка, дървени въглища, течност за разпалване и запалка).
В непосредствена близост има ресторант, който може да ползвате на свободна консумация.

Какво правим в случай, че по прогноза ще вали?
Нашият екип следи постоянно прогнозата за времето. В случай че прогнозата е за дъждовно време, нашият екип ще ви уведоми за отлагане на семейния ден най-късно до 12 часа преди избраната от вас дата. Ще имате възможност да изберете за коя следваща дата да прехвърлим заплатената от вас сума. Моля имайте предвид, че е възможно единствено да прехвърлим плащането за следваща дата, но не е възможно да я възстановим.

Какво правим в случай, че завали по време на вашия семеен ден?
Летният дъжд често се появява изненадващо. В случай, че завали при вече стартиран семеен ден, нашият екип ще спре игрите и активностите, докато отмине дъжда и след това ще продължим освежени. При необходимост предвидената програма за деня може да бъде променена от нашия екип съобразно условията на място без предварително да бъдете информирани за това.

Какво трябва да си нося?
Удобни обувки, шапка, очила, слънцезащитен крем, дъждобран, храни и напитки за пикник, както и добро настроение и усмивки.

Как мога да се запиша?
По телефон, имейл или чрез месинджър на фейсбук страницата ни. Записването е валидно единствено след потвърждение и предварително заплащане.

Мога ли да дойда без предварително записване?
Може да дойдете и без предварително записване, но има възможност да няма свободни места. Семеен парк „С МАМА И ТАТЕ В ГОРАТА“ разполага с капацитет от 15 маси, като всяка маса е предвидена да се ползва максимално от 4-ма според изискванията на Министерстово на здравеопазването. Единствено при предварително записване и заплащане можем да ви гарантираме места.

Как мога да платя?
Плащането е по банков път или на място в брой.
Банкова сметка:
„ИВЕНТЕКС” ЕООД
Банка: Първа инвестиционна банка АД
IBAN: BG36FINV91501017009849
BIC: FINVBGSF

Мога ли да платя на място?
Възможно е да платите на място в брой. Препоръчваме записване и заплащане предварително, за да сте сигурни, че имате запазена маса.

Повече за може да прочетете в “РЕЗЕРВАЦИИ И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ”