Въпроси и отговори

За кой е подходящ ​семеен парк „С МАМА И ТАТЕ В ГОРАТА“?
Семеен парк „С МАМА И ТАТЕ В ГОРАТА“ е подходящ за възрастни и деца, които желаят да празнуват и да се забавляват заедно на открито в гората.

За деца на каква възраст са подходящи игрите?
Игрите са подходящи за деца над 4 годишна възраст.

Подходящо ли е за бебета?
Вие и вашето бебе ще бъдете на открито и ще се наслаждавате на свежия и чист въздух в полите на Лозенска планина, район Панчарево. Моля имайте предвид, че за бебета и малки деца до 3 г. има пясъчник и дървена къщичка.

Къде се намираме?
На чист въздух сред борова гора на територията в полите на Лозенска планина, район Панчарево.
Адрес: ул. Половраг, Лозен, на територията на Национален учебен център на БЧК, GPS координати: 42.594874, 23.507929

Има ли паркинг?
Може да паркирате безплатно на удобно за вас място пред Национален учебен център на БЧК, Лозен 1151, София, GPS координати: 42.594874, 23.507929

Има ли градски транспорт до мястото?
До нас може да стигнете и с градски транспорт като слезете на последна спирка на автобус номер 5 в Лозен, който тръгва от Автостанция Гео Милев. След това трябва да повървите до базата на Национален учебен център на БЧК, Лозен 1151, София, GPS координати: 42.594874, 23.507929

Има ли закрито място?
На територията на парка няма закрито място. Постарали сме се максимално да запазим природата, за да можете да й се насладите.

Има ли тоалетна?
Да. За удобството на всички посетители на парка се ползват две стационарни тоалетни (мъжка и дамска), както и мивка с течаща вода, сапун и дезинфектант, които се намират в сградата „Учебен център“ в непосредствена близост до терените.

Може ли да купим на място храна и напитки?
На територията на семеен парк “С мама и тате в гората” спокойно може да си донесете любимите ви храни и напитки за семеен пикник след игрите и забавленията, които сме подготвили за вас. Ако желаете може да наемете на място BBQ сет (барбекю, щипки, четка, дървени въглища, течност за разпалване и запалка).
В непосредствена близост има ресторант, който може да ползвате на свободна консумация.

Какво правим в случай, че по прогноза ще вали?
На всеки терен има 1 шатра с размери 6×3 метра /под всяка шатра има 3 маси за гости и 1 бюфетна/.
Нашият екип следи постоянно прогнозата за времето.
В случай, че прогнозата е за кратки превалявания, събитията се провеждат.
В случай, че прогнозата е за дъждовно време, нашият екип ще ви уведоми за отлагане на семейния празник най-късно в ден четвъртък преди избраната от вас дата.
Ще имате възможност да изберете за коя следваща дата и/или час да бъде отложено събитието според наличния капацитет на парка.
Моля имайте предвид, че е възможно единствено да прехвърлим депозита за следваща дата. При отказ от ваша страна за смяна на дата, депозитът не се възстановява.

Какво правим в случай, че завали по време на вашия семеен ден?
Летният дъжд често се появява изненадващо. В случай, че завали при вече започнало събитие, нашият екип ще спре игрите и активностите, докато отмине дъжда и след това ще продължим освежени. На всеки терен има 1 шатра с размери 6×3 метра /под всяка шатра има 3 маси за гости и 1 бюфетна/. При необходимост предвидената програма за празника с игри и активности може да бъде променена от нашия екип съобразно условията на място след обсъждане с вас.

Какво трябва да си нося?
Удобни обувки, шапка, очила, слънцезащитен крем, дъждобран, храни и напитки за пикник, както и добро настроение и усмивки.

Може ли да доведем и нашия домашен любимец?
Обичаме животните и се радваме, че във вас имате домашен любимец. Важно е да знаете, че семеен парк „С МАМА И ТАТЕ В ГОРАТА“ НЕ е подходящо място за тях.
Политиката на НУЛЦ на БЧК-Лозен забранява водене на домашни любимци на територията на целия комплекс, с изключение на породи до 3 кг. само на повод.

Как мога да се запиша?
По телефон, имейл или чрез месинджър на фейсбук страницата ни. Записването е валидно единствено след потвърждение и предварително заплащане.

Мога ли да дойда без предварително записване?
Семеен парк „С МАМА И ТАТЕ В ГОРАТА“ отваря и функционира единствено за предварително резервирани събития.

Как мога да платя?
Плащането е по банков път или на място в брой.
Банкова сметка:
НЕКСТ ИВЕНТ ООД
IBAN: BG21BPBI79421200044714
BIC: BPBIBGSFXXX
Банка: Пощенска банка
Основание за плащане: Наем на терен, име и дата


Мога ли да платя на място?
На място се приема единствено плащане в брой.